За нас

Кои сме ние? Как създаваме произведенията си и как ги отпечатваме, за да стингнат до вас? Сега ще ви разкажем….

Ние сме дизайнерите на Digi Bigi, и ние  знаем, че тениската е класика в облеклото. Бяла или цветна, с надписи, картинки или изчистена, тя е подходяща за почти всеки повод и се съчетава както с дънки, така и с по-официални дрехи. Нашите тениски са в лимитирани колекции. Дизайните ни са специално селектирани, за да доставят уникално удоволствие и чувство за неповторимост на притежателя им. Създадени със сърце и око за детайла, нашите илюстрации притежават собствен и неподправен стил.  Запознайте се с нас и с неповторимите ни произведения!

Нашите тениски са принтирани с най-новия и иновативен печат в света DTG. Директният DTG печат предлага високо качество на изображението и изключителна издръжливост при пране на 30 градуса в перална машина. 

Използваме висококачествени ЕКО мастила, които са абсолютно безвредни. Положени са върху специално подбрани тениски от 100% естествен 280 гр. памук с леко вталена кройка.

За нас
За нас

За нашия Блог

Тук ще ви споделяме интересни факти за нейно величество Тениската. Ще ви разказваме за пътя на тениските от идеята до вашия гардероб и ще ви държим в течение на модните тенденции.

Защото нейно величество Тениската е:

  • Практична
  • Комфортна
  • Модерна

И….малко история

  • Текстилният печат е съществувал много по-дълго от тениската. Най-старият метод на текстилно печатане е бил отпечатък от дървесни блокчета. Този метод  датира от 3-ти век в Китай. Той се е осъществявал чрез  релефно изображение издълбано в дървен блок, потопено в мастило и натиснато върху тъканта.
  • През времето , тениските са изработвани от различни материали, включително кожи от алигатори, памук, прежди, полиестер, злато и дори човешка коса.
  • Всяка година над 2 милиарда тениски се продават по целия свят.
  • Тениските, както ги познаваме днес, за първи път са пуснати в продажба през 1904 г. от компанията Cooper Cooperwear като бельо.
  • Думата “тениска” е използвана за пръв път през 1920 г. от автора Ф. Скот Фицджералд в романа “Тази страна на рая”. Тя обаче става популярна  много години по-късно – през 30-те години на 20-ти век .
За нас

Нашите модели

А сега разгледайте нашите колекции и изберете своята следваща уникална тениска. А ние ще продължим да ви изненадваме с нови модели. Приятно пазаруване!

За нас

Дамских тениски с надписи

За нас

Дамски тениски Мандала

За нас

Дамски забавни тениски

За нас

Мъжки забавни тениски

Къде да ни намерите

Онлайн на digibigi.eu

Контакти

0893 748184
team@digibigi.eu

Работно време

Пон-пет : 8–22 ч.

Събота : 8–22 ч.

Неделя : 10–22 ч.