Доставка, замяна и рекламации

 Digi Bigi – printed t-shirts online store

 

Стрега Текс ООД

ЕИК:205496958

гр. Пловдив ул. Мортагон 5

тел: 0893748184

Доставка

Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт Експрес ООД независимо дали сте избрали да заплатите с карта или с наложен платеж при доставка.

ЕКОНТ- Тествай преди да платиш (само при стоки заплащани с наложен платеж)

Вече можете да проверите и тествате поръчаните от Вас стоки преди заплащането на куриера. Тази услуга важи само при поръчките с наложен платеж. При получаването можете да заплатите и получите цялата поръчка или да върнете цялата поръчка. При втория случай, заплащате в брой на куриера пощенските разходи за върнатите стоки.

Как функционира всичко това?

  1. Поръчвате си стоки от Digi Bigi с наложен платеж и доставка от ЕКОНТ
  2.  Куриерът ще Ви попита дали искате преди заплащането да тествате стоките.
  3. Имате на разположение 10 минути за тест на стоките.

  4. Решавате дали искате стоките. В случай, че да – заплащате дължимата сума по наложен платеж. В случай, че не – заплащате сумата за изпращането обратно.

    Внимание! В случай на отказ от поръчка в присъствието на куриер, изпращането обратно е за Ваша сметка.

Рекламация,връщане или замяна

Рекламация

Рекламации могат да бъдат предявени в случай на констатирани производствени дефекти или при изпратена грешна стока.В случай на рекламация, Digi Bigi  поема стойността на куриерските услуги.

Рекламации за повредена по време на транспорт стока се разглеждат само въз основа на протокол за рекламация, изготвен в присъствието на куриера.

Замяна 

Замяна на закупен продукт може да бъде извършена при :

-наличен цвят, желан от клиента

-наличен размер,желан от клиента

В случай на замяна,стойността на куриерските услуги е за сметка на купувача.

Връщане 

Клиентите на Digi Bigi могат да върнат закупената от тях стока в 14 дневен срок от датата на получаване.В този случай стойността на куриерските услуги е за сметка на купувача.

Върнатата стока трябва да бъде с ненарушен търговски вид,неизползвана ( да не е носена, прана, гладена, скъсана), да е чиста , без странични миризми (парфюм, цигарен дим и т.н.), да бъде с етикети.Към стоката да бъде приложен касов бон.Стойността на върнатата стока се възстановява по реда на разпоредбите на чл.54 и следващите от ЗЗП.

При връщане на стока получена с наложен платеж сумата се връща на клиента по същият начин. При връщане на стока заплатена с дебитна или кредитна карта сумата се връща на клиента в 15 дневен срок по неговата банкова сметка.

Методи на плащане

1. Плащане при доставка (наложен платеж)
Получавайки поръчаната стока, заплащате дължимата сума на куриера в брой.

2. Директно плащане с кредитна или дебитна карта
Плащане с дебитна или кредитна карта  Master Card или Visa. Плащането е авансово. При получаване на стоката не дължите плащане на куриера. 

3. Плащане с ePay.bg
Плащане през ePay.bg, (поддържа плащане с карти Борика, Euroline, Maestro, Master Card, Visa Electron, Visa Classic). При избиране на този метод ще бъдете прехвърлени към страницата на еPay.bg, за да финализирате транзакцията. Плащането е авансово.При получаване на стоката не дължите плащане на куриера.